Wednesday, October 8, 2008

one week to go..

bismillahi walhamdullillah..

another one week to go..to finish my summer holiday this year..

minggu akhir..macam-macam kena prepared..macam-macam kena buat..hantar borang pinjaman baru yayasan, beli barang, kemas bag.

beli barang-barang keperluan seperti stok makanan utk 3 bulan ke depan, pakaian, computer gadjet dan macam-macam lagi..

semalam baru balik dari kuantan ziarah kawan-kawan kat sana. melihat kuliah diaorang dan aktiviti diaorang. nanti akan ditulis untuk entry akan datang. sbenarnya banyak entry yang tertunda..

tidak tahu kenapa sejak kebelakangan ini malas menjadi perkara utama untuk membiarkan blog sepi dari update terbaru..nak kata kemudahan internet senang je..cuma on laptop then terus berlayar di alam maya..

kena habiskan cuti yang tinggal seminggu dengan sebaiknya..ayah kata dia tak bagi balik tahun depan..camne ni??hehe..

k see u in another entry..

entry saya beraya berjalan dan shopping di kuantan yang tak pernah di buat orang..hehe..nak tahu kenapa kena tunggu untuk entry yang seterusnya..

2 comments:

nurilahi said...

ok, nak tahu nak tahu!

haha

izzati.abdullah said...

ala..da taw kan..ni kes buat2 xtaw la ni..mane aci..tulis crite saya berjalan2 ni kuantan..cepattttt!!!