Wednesday, May 14, 2008

.:blog berwajah baru:.

syukur alhamdulillah..kepada yg Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..

syukur seinfiniti kupanjatkan padaMu kerana masih lagi dikurniakan nikmat utk bernafas di bumiMu..

lately tak banyak sangat cerita yg boleh dikongsikan..maklumlah masih lagi berjuang utk exam..

smlm semasa membaca satu blog..semacam tertarik dengan link utk menukar template baru yg lebih ceria dan menarik..rasa terpanggil utk mencuba..

then apabila telah siap mengopy dan 'paste'kan template baru tu..then save..tanpa kusedari bahawa side bar telah hilang..waaaaaa..mahu menangis waktu itu..kalaulah ku tahu bahawa side bar akan ter'delete' selepas menukar template..mmg rasa tak nak buat..dah nk buat apa sekarang??

dah ter'copy' + 'paste' + 'save' dah..huhu..so kena la renovate balik blog tu..huhu..
then semalam sudah la internet buat hal..virus(nama kedai yg kami tarik line internet) ni memang nak kena bom la..tp teringat kak pah kata..tak payah bom..kasi anti-virus sudah!!..

so terpaksa la berhijrah ke bilik amani mencari alternatif lain..iaitu wireless..huhu..mula2..wireless ni buat hal jugak..jadi tak jadi..lama2 jadi-jadian..then lepas lama sikit baru ok..so mula2 lah proses utk mengislahkan blog..sampai la ke pg..tertido di bilik amani..tak ku ketahui pula la terlelap jam berapa..last skali tengok jam pkul 3 lebih rasanya..

sedar2 amani kejut bangun subuh..pas solat subuh..sambung tidur balik..hehe..sedar tak sedar..dengar bunyi loceng..nuT balik..

hari ni turn masak..so nk masak ape ye??farah cakap nawal nak datang dari tanta..so kena masak lebih la..

pas masak nak baca biochem..tapi dah petang..mengundang rasa mengantuk..huhu..
nape la ari ni malas sangat ye..ingt exam dah tak lama lagi..stdy baik2 la wahai diriku..

pesan pada diri JANGAN MALAS-MALAS..

1 comment:

NMZ said...

jangan malas2! sekeh nanti!