Friday, December 29, 2006

to introduce myself..

salam...

ahlan wasahlan wamarhaban bikum ila my blog..hehe..
to introduce my self to all of u..tak kenal maka xcinta,rite??

ana dilahirkan di kuala terengganu,kat hospital besar.then masa 6 thn ana xp sekolah tadika coz aku tak suka p tadika..cekgu garang kut..hehe..then sekolah rendah di sek.keb.gong badak,k.trg..masa upsr dapat 5a..

lepas tu dapat la masuk smka tok jiring..mula2 xnak masuk sekolah tu..ape kelas masuk sek agama..dapat masuk sbp ke mrsm baru gempak..tu my point of view la time tu..zaman jahiliyah xtau ape2...lama2 sayang kat sekolah tu...masa nak kuar ari tu sedih sgt..byk sgt kenangan kat sekolah tu...masa pmr dapat la 9a...then my bestfren p la ke sester..sedih sgt time tu..sampi nak tukar duk kelas 2nd..tapi untuk hilangkan kesedihan Allah pilih untuk ke bumi makkah menunaikan rukun islam ke-5.then lepas balik...stdy la seposen..pastu masa form 5 dapat masuk kelas 1st..dalam rangkin top ten tu..xtahan..hehe..disebabkan byk main n tdo..masa form 5 orang lain pun ramai yg naik..then masa spm dapat la 9a 3b...sikit je A1..ape pun syukur kepada Ilahi..

tu yg terbaik...hehe..kalu xbyk tdo kuat study..boleh kut dapat straight a1..tapi masa dah xdapat putar balik...kena teruskan perjuangan...

need to stop here..lain kali sambung lagi...

1 comment:

nurhasanah said...

huhu..dah maju doc skrg..baguslaa..alhamdulillah, moga2 dlm rahmat Ilahi sentiasa..ameen.miss u much dear..